News

Çiftler mutlaka okumalı: Bakın kimler daha çok aldatıyor!

Yapılan bir araştırmaya göre dövmesi olan kişilerin, dövmesi olmayan kişilere oranla daha çok aldattığı ortaya çıktı.

Yaklaşık 10 milyon üyeyle Avrupa’nın en büyük buluşma uygulamalarından biri olan Gleeden, bir araştırma yaptı.

Gleeden’ın üyeleri arasında yapılan bir araştırmada, dövmesi olan kişilerin daha çok kaçamak ilişki yaşadığı sonucu çıktı.

DÖVMESİ OLANLAR VE DÖVMESİ OLMAYANLAR

Araştırmaya katılan üyeler, dövmesi olanlar ve dövmesi olmayanlar şeklinde ayrıldı. Dövmesi olan kişilerin olmayanlara kıyasla yüzde 35 daha fazla uygulamaya giriş yaptığı, yüzde 62 daha sık fotoğraf güncelledikleri ve dövmesi olmayanlara oranla yüzde 42 daha çok mesajlaştıkları gözlendi.

DÖVME BİR CİNSEL DIŞA VURUM MUDUR?

Araştırmaya katılan üyelere ‘Dövme bir cinsel dışa vurum mudur?’ sorusu soruldu. Sorulan soruya dövmesi olanların yüzde 86’sı evet cevabını verirken, dövmesi olmayanların yüzde 54’ü ise bu cevaba katıldı.

‘Dövme birini çekici bulmanız için neden olabilir mi?’ sorusuna ise dövmesi olanların yüzde 95’i evet cevabını verdi. Dövmesi olmayanların ise yüzde 62’si bu cevabı destekledi.

‘CİNSEL YARATICILIĞI VE ENERJİSİ GÜÇLÜ’

Konuyu değerlendiren Gleeden İletişim Direktörü Solene Paillet, “Dövmeler bir nevi karakter, yaratıcılık ve asilik göstergesi olarak yaptırılıyor. Ve bunların hepsi bir araya geldiğinde, büyük ihtimalle cinsel yaratıcılığı ve enerjisi güçlü insanlardan bahsetmiş oluyoruz. Bu da onları başlı başına cazip bir çekim merkezi haline getiriyor. Uygulamamızı kullananların içinde dövmesi olanların fark edilir bir sayıda olması ve topluluğumuzun en aktif üyeleri olması bu savı destekliyor” dedi.

herkessoruyor

Bir cevap yazın